Lelusuositukset

Nukkekodin elämää

Kallax-hylly mikä Kallax-hylly. Mimmin “nukkekoti” sijaitsi pitkään ihan vaan meidän kirjahyllyssämme. Kun Lyyli alkoi nousemaan tukea vasten ja nappailemaan tavaroita hyllyiltä, oli aika laittaa nukkekotijutut vähäksi aikaa syrjään. Jouluna meillä oli nukkekoti vähän aikaa keittiössä tonttuovena.

Oli aika tehdä valinta. Jatkaako kirjahylly-elämää vai nukkekodin etsintää. Valitsin jälkimmäisen. Aloin olla jo aika turhautunut. Ei löytynyt mitään järkevää kirppareilta, ei löytynyt torista, ei löytynyt uutena. Heikkoina hetkinä meinasin jo, että ostan sen Maileg-talon.. Sille olisi kuitenkin tullut hintaa halvimmillaankin 250-290€ mikä on mielestäni valitettavasti aivan liikaa, vaikka nukkekoti olisi miten ihana. Jälleenmyyntiarvonkin huomioiden hoitovapaalaisena se ei ollut vaihtoehto.

Halusin kuitenkin laadukkaan nukkekodin, joka sopisi meille ja olisi kestävä. Ja voitteko kuvitella, sellaisen sainkin. Tämä nukkekoti on Jo.ka Galleryn meille TEKEMÄ. Siis mittatilausnukkekoti!!!! Annoin visuaaliseen ilmeeseen ja materiaaleihin vapaat kädet, budjetin annoin myös etukäteen. Tiesin, että priimaa tulee joka tapauksessa, sen verran pitkään olen Jo.ka Gallerya seurannut. Kiitos vielä kerran! Veikkaan, että tulette näkemään tätä nukkekotia vielä paljon!

Yleensä en tykkää lavastaa leikkitilanteita kuvauksia varten mutta nyt tein poikkeuksen. Mimmi ei ole nimittäin vielä saanut tätä nukkekotia, vaan se on piilossa mun vaatekaapissa! Hän saa joko synttärilahjaksi tai jos maltan odottaa, joululahjaksi. Syynä on käytännön asiat: vaikka 3-vuotias osaa jo loistavasti leikkiä nukkekodilla, hänen 1-vuotias taaperosiskonsa EI OSAA. Tai no Lyyli pääsi yllättämään mut heräämällä aivan liian aikaisin päiväunilta ja pääsi nyt jo hieman tutustumaan taloon. Olin positiivisesti yllättynyt, että hän osasi käsitellä tavaroita kauniisti ja ihasteli yksityiskohtia ihan kuten minäkin.

Kunnon kokonaiskuvaa en saanut kuvissa näkyvästä syystä otettua mutta sen aika tulee kyllä myöhemmin. Olen vain itse niin innoissani, etten malttanut olla vilauttamatta tätä jo nyt. Tästä kuitenkin näkyy mittakaavaa: talo on todella iso ja korkea. Se menee myöhemmin varmaan Barbie-leikeissäkin, jos se aika joskus koittaa. Erityisen innoissani olen siitä, miten hyvin nukkekoti sopii leikkihuoneen väreihin ja tyyliin, vaikka en antanut mitään erityisiä väritoiveita tai muotoilutoiveita. Oi, en malta odottaa, että Mimmi (ja Lyyli) pääsevät tällä jonain päivänä leikkimään!

terkuin, Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *