Yleistä

Onnea Heininleikit!

Blogi täyttää tänään 3 vuotta! Siirrymme virallisesti taaperosta leikki-ikäiseksi.

Olen kertonut tämän varmaan sata kertaa aiemminkin mutta aloitin bloggaamisen, koska en saanut yöllä unta (vauva nukkui, minä suunnittelin mielessäni kuvitteellista blogitekstiä!) Mun mies kannusti kirjoittamaan, hän sanoi, että mulla voisi olla jotain annettavaa ja osti mulle kotisivut joululahjaksi (romantikko!) Sitten tuli kevät 2020 ja kaikenlaista tapahtui (ehkä kuulittekin siitä!) ja liityin myös someen.

Kirjoittaessa prosessoin asioita ja saan näkökulmia. Toivon, että blogilla olisi positiivista vaikutusta jonkun elämään. Jos vanhempi leikkii lapsen kanssa edes joskus ilman älypuhelinta ja kokee leikin ja vuorovaikutuksen voiman, olen onnistunut. Jos joku saa vertaistukea vauvavuoteen, olen onnistunut. Jos joku saa mun teksteistä idean leikkituokioon varhaiskasvatuksessa tai kotona, olen onnistunut.

Tässä kohtaa kai pitäis sanoa, että “en voi uskoa miten paljon olen saanut blogin kautta ja miten nopeasti on tullut seuraajia”.. sen sijaan sanon, että en voi uskoa, miten paljon somessa pitäisi nähdä vaivaa, miten paljon työtä saisi tehdä näkyvyyden saavuttamiseksi. Some on kovaa työtä ja kilpailua, blogi on sitä rennompaa maailmaa ja siksi haluan sitä jatkaa. Somessa mikään ei tule “ilmaiseksi”, siitä maksaa omalla ajallaan.

Olenkin siksi kiitollinen kaikille, jotka tukevat ja kannustavat tykkäämällä, tallentamalla, jakamalla postauksia tai suosittelemalla kaverille. Valtava joukko lukijoita tulee tänne Googlen kautta sekä blogit.fi kautta, kiitos jos otat minut siellä seurantaan. Jokainen reagointi ja kommentti merkitsee tälle leikki-tilille valtavasti.

Kiitos yhteistyökumppaneille, jotka ovat uskoneet minuun ja lähteneet tukemaan tätä piskuista leikkitiliä. Kiitos teille luottamuksesta ja toivottavasti mun teksteistä on tullut teillekin iloa.

Kiitos lukijoille, teitä on täällä aivan valtavasti! Kiva, jos jätät itsestäsi jäljen kommenttiboksiin, palautetta saa myös aina laittaa sähköpostilla kysyvaan@heininleikit.fi.

Toivon blogin tulevaisuudelta kivoja yhteistyökuvioita, paljon leikki-ideoita ja paljon kirjoittamisen tuomaa rauhaa (minulle itselleni) lapsiperhearjen keskellä.

Terveisin, Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Synttärit ovat täällä taas

4 maaliskuun, 2023