Lastenvaatteet

Syksyn ja neuleiden fiilistelyä

neuletakki Lindex, paita, housut, huivi ja pipo Kaiko

Ah, tuntuu, että olisi niin monta aihetta kirjoitettavana ja ideoita vaikka mihin, mutta töissä käynti haittaa blogin kirjoittamista. Aina se aihe, jota olin etukäteen suunnitellut ei nappaa sittenkään, tekee mieli kirjoittaa jostain muusta. Ja no, alkavat selkäsäryt verottavat myös aikaa, jonka haluan käyttää koneen ääressä istuessa, sillä tänäänkin olen kirjoittanut tai viimeistellyt töissä 3 lausuntoa ja alaselkä on sanomassa itsensä irti. Haaveilen hieronnasta tai fyssarikäynnistä mutta katsotaan, katsotaan..

Tänään aiheena on niinkin arkinen ja kepeä aihe, kuin mun suosikkineuleet Mimmin vaatekaapista. Sillä, jos joku ei ole vielä huomannut, nyt on syksy!

Neule ja pipo Mainio, tossut ja hame Kaiko

Olen onnistunut tekemään ihania second hand löytyjä superkauniista puuvillaneuleista. Meille ei ole vielä ruska ehtinyt mutta syksyiset värit kylläkin. Olen oikeastaan odottanut, että olisi tarpeeksi viileää näille neuleille. Mimmi on kaiken lisäksi (isänsä tapaan) vilukissa, mitä minun on aina vaikeaa ymmärtää ja muistaa.

Villatakki X, kengät ostettu Kaiku Kidsiltä (Babymocs), paita ja housut Kaiko

Kuvan kengät ovat muuten sellaiset, että Mimmi vetäisee ne itse jalkaa usein sisälläkin, ne ovat superpehmeät, supernätit, kivan joustavat ja ihanan tuntuiset. Jos joku siis on syyskenkiä vailla 😀

Pakko sanoa vielä Kaikon vaatteista sellainen, että mun mielestä erityisesti aiempien vuosien syksymallistot ovat olleet erityisen onnistuneita. Tänä vuonna en ollut mitenkään superinnoissani, aina ei vaan nappaa.

neule ja housut Kaiko, lippis Metsola

Tää Kaikon neule on SUPER-pehmeä ja ai ai, mulla sattuu olevan samanvärinen neule samistelua varten. Tää on ostos, jota en todellakaan kadu. Nappasin sen uutena ostoskoriin alennusmyynneistä jo varmaan pari vuotta sitten ja siitä asti olen odottanut, että hihat eivät olisi niin sikapitkät Mimmille. No, ovathan ne vieläkin mutta niin meillä on kaikissa vaatteissa (vaikka vaate olisi muuten sopiva, hihat aina pitkät).

Neule Mainio, housut Kaiko, pipo kaverin tekemä DIY Metsolan kankaista

Kuvan sienistä tuli muuten kyselyä aiemmin ja ne on ostettu Lil Decor Finlandista. Ehdottomasti yksi kauneimpia ja kivoimpia leluja, mitä olen Mimmille hankkinut. Leikimme niiden kanssa klassikko-leikki myrkkysientä mutta välillä niistä tehdään ruokaa ja välillä ne ovat metsän puita.

Neuleissa kannattaa muuten aina varmistaa, mistä materiaalista ne on tehty. Tein itse virheen ja ostin akryllisen neuleen hetken huumassa. SE. EI. KANNATA. Puuvillaiset tai merinovillaiset neuleet ovat lapsille ne parhaat ja mua kaduttaa hirveästi, että menin haaskaamaan rahani akrylliin, vaikka ensimmäisen kuvan villatakki onkin kaunis. Katsotaan, miten se kestää pesua, nimittäin lastenvaatteissa oikeasti se materiaali myös määrittää sen, miten kauan vaate säilyy käyttökelpoisena.

Toivottavasti sait jotain inspiraatiota syksyn pukeutumiseen. Mulla ainakin oli hauskaa näitä kuvatessa ja sain uusia ideoita.

terkuin, Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *