Yleistä

Yhden tytön kirjoituksia

Olen Heini täällä hei!

Olet lämpimästi tervetullut ihmettelemään kirjoituksiani. Olen tällä hetkellä alle kolmikymppinen nainen, tällainen ihan tavallinen. Tällä sivustolla kirjoitan vauvoista, lapsista, äitiydestä, vanhemmuudesta ja leikkimisestä. Sivuston nimi juurtaa juurensa intohimosta leikkiin. Tuntuu joskus, että koko elämä on leikkiä ja vauvalle se onkin. Hän tutkii roskista ja leikkii aarteillaan, hän leikkii ruualla, hoitopöydällä ja leikkii hiuksillani. 

Perheeseeni kuuluvat aviomies ja vauva, upeita ja rakkaita molemmat! Vauvasta käytän teksteissäni yhtä hänen lukuisista hellittelynimistään, joka on musume. Tätä kirjoittaessa Musume on kaunis 8-kuutautinen, kaunis ulkoisesti ja sisäisesti. Hän on huumorintajuinen, hellä, malttamaton ja toisaalta harkitsevainen. 

Otsikossa olen tyttö. Samalla olen kuitenkin kaikenlaista muutakin, no äiti ja vaimo nyt ainakin. Sisältä olen silti aina tyttö, lapsi ja keskenkasvuinen. Olisi mielestäni reilun puolen vuoden äitiyskokemuksella vähän noloa tulla laukomaan totuuksia lasten kasvatuksesta tai jaella neuvoja muille. Aion silti kirjoittaa ajatuksistani. Sinulle, joka luet; jos neuvon, ajattele se ehdotuksena. Jos yritän päteä liikaa, voit naureskella itseksesi, että onpa naiivi tyyppi. Nämä kirjoitukset ovat pohdintoja, keskeneräisiä, herääviä ajatuksia. Voit poimia niistä jotakin tai olla poimimatta. Kirjoitan tunteella, en taidolla. Saatan tarttua ajankohtaiseen aiheeseen tai olla tarttumatta.

Your mind is like a parachute –

it works best when it is open.

Kiitos kun luet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

A:sta on aloitettava

28 helmikuun, 2020

Syyt ja seuraukset

14 maaliskuun, 2020