Yleistä

Mitä äidille (eli minulle!) joululahjaksi?

Mitä haluaisin joululahjaksi, jos saisin mitä vain?

Saako ihan aidosti oikeasti sanoa maailman rauhan? Tai jos aikuiset miehet haluavat välttämättä nahistella keskenään, jättäisivät edes pienet, viattomat lapset rauhaan. Ihan sama, jos joku käyttää lapsia ja naisia ihmiskilpinään, jos kyseessä on lapsi, niin kukaan järkevä ihminen ei silloin ammu, ei aseella, sanoilla, uhkailuilla, teoilla, pelottelulla, ei millään. Tässä ajattelemisen aihetta jokaiselle miehelle, joka ei ole kantanut lasta sisällään ja sanoo, että on ihan ok puolustautua lasten kustannuksella, että muslimilapsella ei ole ihmisarvoa. Valitettavasti ette tästä todennäköisesti lue mutta sanon tämän silti: Lapsen kasvattaminen on ihan älyttömän kova työ. Se on valtava rasite fyysisesti ja henkisesti. Siinä on niin kova työ, että jokainen, joka tahraa tämän työn satuttamalla lasta, tahraa samalla jokaisen äidin tekemän työn ruokkimalla omalla kehollaan kasvavaa sikiötä ja synnyttäessään vauvaa.

Toivoisin siis lahjoitusta Pelastakaa Lapset ry:lle. Aiempina vuosina olen itse tehnyt lahjoituksia SOS-lapsikylälle mutta nyt maailmalla menee aika paljon pahemmin kuin meillä.

On minulla muitakin haaveita jouluksi. Ihan sellaisia turhamaisia, materialistisia ja joitain unelmia.

  • Haluaisin saada kirjaprojektin valmiiksi kevään aikana.
  • Haluaisin saada RH-collectionin vaaleanpunaisen Beanien. Se on nätti ja pörröinen. Kaunis. Toinen vaihtoehto on Alpan ihana alpallapipo vihreänä. Kauniita.
  • Haluaisin liput Helsinkiin Moulin Rouge-musikaaliin. Se olisi upea lahja. Ne on tosi kalliit.
  • Haluaisin kovasti hierojalle, lannerankasi ei voi hyvin. Todennäköisesti käytän ensi kevään e-passirahat hierontaan, joten tämä on kenties lahja minulta minulle.
  • Olen toivonut uutta Guasha-lastaa rikkimennen tilalle (tämän tiedän saavani siskolta!) ja paketissa saattaa olla myös sellaiset kasvoimukupit!
  • Haluaisin mennä retkelle tai keramiikkakurssille kaverin kanssa. Tai lunastaa äidiltä synttärilahjaksi saamani ravintolalahjakortin. Haluaisin siis lahjaksi aikaa ystävien ja perheen kanssa. Lupaus mennä joogaan mun kanssa. Lupaus mennä lounaalle. Lupaus lähteä keikalle Pato-klubille (Johanna Iivanainen&Johanna Kurkela, Mikko Harju, Ida Pau
  • Haluaisin kirjoja. Tai kenties kunnon äänikirjatilauksen. Mutta vielä mieluummin fyysisiä kirjoja.
  • Ja sarjakuvia. Ainakin Tympeät tytöt.

Terkuin Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Joulun aikaa, kiire raikaa?

12 joulukuun, 2023

Kotimainen lastenvaatehelmi

29 joulukuun, 2023