Yleistä

Kuka täällä kirjoittaa?

Kirjoittelin instagramin puolelle esittelyä itsestäni. Siitä tuli niin pitkä, että saatte sen myös tänne blogiin. Olkaat hyvät!

🧡 Olen Heini, 31-v kahden muksun “äitti”

🧡 Olemme tavanneet mieheni kanssa, kun olin 18. Ihastuin häneen heti, kun kohtasimme Enterprisen kannella Tykkimäellä.

🧡 Olen opiskellut toimintaterapiaa Jyväskylässä. Lisäkoulutuksiakin löytyy mm. voimauttavasta valokuvauksesta ja kuvataidepainotteisesta terapiasta.

🧡 Olen tehnyt työurani lasten ja nuorten parissa. Vaikka koen, että lasten kanssa työskentely on parasta, mulla on heikko kohta nuorille ja lastensuojelulle.

🧡 Olen ollut tosi kauan kiinnostunut lapsista ja halunnut äidiksi. Haaveeni oli 4 lasta (jotta kukaan ei olisi keskimmäinen). Lapsena itkin äidilleni, ettei musta voi tulla äitiä, koska en ikinä voisi antaa isompaa jäätelöpalaa lapselleni, kuten hän teki. Esikoisen saaminen oli suuri haave, joka toteutui ja oli vaikeaa miettiä, mistä nyt sitten haaveilen?

🧡 Olen harrastanut vaikka mitä! Olen monessa asiassa “ihan hyvä” tai keskinkertainen, en osaa mitään yhtä asiaa tosi hyvin: ihailen ihmisiä, jotka ovat tosi hyviä siinä, mitä tekevät.

🧡 Haaveilen uudesta järjestelmäkamerasta, että perhe olisi terveenä ja lisäkoulutuksista. Olisi upeaa olla kuvataideterapeutti! Minulla on aina paljon haaveita, materialistia, utopistisia ja arkisia. Haaveilu on minulle tärkeää ja usein haaveeni ovat myös toteutuneet. Nyt haaveeni on myös apuraha lastenkirjaa varten.

🧡 Olen ollut kolmessa taidenäyttelyssä mukana. Kirjoitan blogia, tanssin salsaa ja aikuisbalettia ja käyn pilateksessa. Haluaisin käydä paljon useamminkin pilateksessa ja laitepilateksessa, koska ne ovat supertehokasta liikuntaa. Luen kirjoja ja kuuntelen paljon musiikkia. Viime aikoina olen kuluttanut paljon äänikirjoja. Podcastit kiinnostavat mutta ne jäävät mulla usein kesken.

🧡 Rakastan kauniita asioita ja käyn paljon kirppareilla. Olen tarkka väreistä ja muodoista. Tällä hetkellä etsin tytöille kerrossänkyä. Paras sänky olisi Niemen tehtaiden nuorisosänky.

🧡 Paras herkku on salmiakki, laku ja voimakkaat maut kuten homejuusto. Olen keliaakikko vuodesta 2009.

🧡 Tylsistyminen on ihanaa, silloin syntyy luovuutta. Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Kaikista paikoista parhain on syli. Siinä pari mulle tärkeää ajatusta.

🧡 Aloitin tämän blogin mieheni kannustuksesta. Hän osti minulle kotisivut ja joka joulu saan siis saman joululahjan: hän maksaa näiden kotisivujen ylläpidon.

🧡 Vauva heräsi, menen hoitamaan häntä. 😁

Terkuin, Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä vauvalle joululahjaksi?

21 joulukuun, 2022