Kuulumisia

Tammikuun iloja

Hups, loma teki kai tehtävänsä, koska tämä on vuoden ensimmäinen teksti, vaikka nyt on jo 10. päivä! Tämä vuosi tuntuu lähteneen toisaalta melko hitaasti käyntiin.

Ostolakon suhteen olen ollut heti koetuksella. Alennusmyynnit Metsolalla tekivät erittäin tiukkaa (koska heillä on ihania merinolegginssejä!) ja olen keksinyt jos jonkinlaisia hankintoja tehtäväksi, tytöt tarvitsisivat kerrossängyn, esikoinen ilmoitti tänään, että talvihaalari on jäänyt pieneksi ja tietenkin 1-v synttäreille olisi ihanaa ostaa ilmapalloja ja koristeita. Olen toistaiseksi pärjännyt ihan kivasti mutta helppoa se ei ole ollut.

Terveenä emme ole edelleenkään, sillä jokin mysteerivirus iski meihin viikko sitten. Olen kuitenkin iloinen siitä, että Lyylin korvat on nyt putkitettu ja ainakaan korvatulehdukset eivät meitä vaivaa enää. Luin jostain, että tammikuussa syntyneet vauvat olisivat keskimäärin enemmän kipeänä mutta en tiedä, onko tämä ihan keksitty juttu. 

Olen hieman jäljessä vauvaleikit-artikkeleissa, koitan kiriä niitä niin pian kuin mahdollista. Huomasin, että jälleen 9kk-kohdalle tyssäsi, kun yhtäkkiä tulevat kaikenmaailman unitaantumat sun muut. Tällä kertaa lupaan, että kirjoitan kaikki jutut valmiiksi. Muutaman päivän päästä nimittäin tilanne realisoituu, vauvani ei ole enää taapero. Hän täyttää ihan pian 1-vuotta. Se vähän itkettää mutta myös ilosta. Olen jotenkin herkillä, tietynlaisessa kieltäymystilassa asian suhteen. Miten lyhyt aika onkaan vuosi. Miten paljon siinä ajassa ehtii tapahtua. Vauvavuosi ja sen ilot ja surut ovat takanapäin. Ja miten paljon luonnoskansiossa onkaan julkaisettomia juttuja vauvoihin liittyen.. Saatte siis lueskella niitä jälkikäteen. 

Vaikka sanoinkin, että tammikuu on alkanut hitaasti, niin samalla tuntuu, että on kamala kiire. On niin paljon asioita, joita täytyisi hoitaa ja tehdä. Eilen haimme päiväkotipaikkaa vauvalle ensi syksyä varten. Se, jos mikä tuntuu haikealta. On kaikenlaista pikkunippeliä hoidettavana, hajonnut pesukone, täytettäviä papereita, puheluita ja alkavia harrastuksia. Korvatulehduskierteen takia jouduimme keskeyttämään syksyllä vauvauinnin. Toivon kuitenkin, että pääsisimme perheen kanssa yhdessä uimahalliin mahdollisimman usein. Mimmillä jatkuu baletti ja aloitamme luistelukoulun. Tytöt käyvät myös sisarusmuskarissa. Niin ja tietysti omat pilatekset, salsatunnit ja aikuisbaletti.. Onhan siinä jo kaikenlaista! 

Keväällä on tulossa paljon kivoja juttuja ja toivoisin myös yhteistyökuvioita enemmän. Haaveena on oikeasti omistaa aikaa kirjaprojektille ja omalle kehittymiselle. Yht´äkkiä kiinnostaa kaikenlainen kouluttautuminen ja muu itsensä kehittäminen. Voi, olisipa siihen vain rahaa niin menisin kaiken maailman täydennyskoulutuksiin sun muihin. 

Vauva heräsi, täytyy kiitää, 

terkuin, Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uudenvuoden lupaus

30 joulukuun, 2022

Vauvaleikit 10kk

11 tammikuun, 2023