Kuulumisia / Yleistä

Heinin leikit täyttää pian 1 vuotta!

On aika juhlia!

Vaikka olin suunnitellut blogin kirjoittamista pitkään, minua pelotti. Jännitin vastaanottoa ja läheisteni suhtautumista. Jännitin, lukeeko kukaan mitään. No kyllä näköjään lukee! Hämmästyn kerta toisensa jälkeen blogin kävijämääriä ja että teitä seuraajia on somen puolella niin paljon! Kiitos jokaisesta lukukerrasta ja jaosta. NYT SUNNUNTAINA BLOGI TÄYTTÄÄ 1 VUOTTA!

Mikä on yllättänyt bloggaamisessa?

Some on yllättänyt mut. Sen koukuttavuus. Yhteisöllisyys. Ilo, jota jaetaan, surut, joista kerrotaan usein vasta jälkikäteen. Apu, jota olen saanut. yli 800!!! seuraajaa, ilman, että kuulun mihinkään “boostiryhmään”. Te siellä, ruudun toisella puolella! Joskus kuormitun somesta ja jään miettimään näkemääni ja kuulemaani yön pikku tunneille. Useimmiten mulle on kuitenkin luontevaa kuvata ja kirjoittaa (en tätä muuten tekisikään). Edellistä blogiani kirjoitin kuitenkin 9 vuotta ennen tämän perustamista, joten valokuvaaminen ja arjen tallentaminen on minulle luontevaa.

Tykkään tehdä kaupallisia yhteistöitä. Olen itse ottanut yhteyttä sellaisiin yrityksiin, joista tykkään ja he ovat lähteneet ennakkoluulottomasti mukaan, mistä olen iloinen ja yllättynyt. Mun tyyliin ei kuulu, että mainostaisin asiaa, joka ei ole mulle aidosti tärkeä, joten yhteistyötä on ollut mukana tehdä ja olen saanut itse määrittää sisällön laadun. Suoraan sanottuna, kaikki yhteistyöt, mitä mulla on ollut ja tulossa, saavat mut niin iloiseksi, etten meinaa pysyä housuissani. Olen myös yllättynyt siitä, että yhteistöiden tekeminen, yhteydenotot ja asioihin perehtyminen vievät niin paljon aikaa! En halua koskaan kirjoittaa tuotteesta, jota en ole oikeasti testannut ja todennut hyväksi!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Mun on pakko myöntää, että olen seonnut laskuissa siinä, kuinka monta Instagram-arvontaa olen voittanut.. Omien laskujeni mukaan olen voittanut 13 kertaa arvonnassa. Tästä on tullut jo yleinen vitsi mun kaveriporukassa. En ole koskaan ennen voittanut MITÄÄN ja nyt olen ollut Instagramissa huhtikuusta lähtien, eli olen voittanut jotain keskimäärin kerran kuussa. Sipsejä, kirjoja, ihania vaatteita(!!!), pyykinpesuainetta jne. jne. Haluan vielä vakuuttaa, että osallistun yleensä AINA vain yhdellä arvalla ja vain sellaisiin arvontoihin, jotka mua kiinnostaa!

Olen yllättynyt, että olen jaksanut paneutua tähän kirjoittamisprojektiin näin pitkään ja intohimolla. Usein oikein syyhyttää, että pääsisin koneen ääreen näpyttelemään! Moni ehkä luulee, että tämä alkoi korona-projektina mutta aloitin jo ennen sitä. Puolisoni osti minulle nettisivut joululahjaksi 2019 ja aloitin kirjoittamaan välittömästi tekstejä jemmaan. Aloin julkaisemaan niitä tosiaan vasta helmikuun puolella kerättyäni rohkeutta blogin julkistamiseen.

Olen yllättynyt Perhekuplan aktiivisesta bloggaajayhteisöstä ja siitä tuesta, mitä olen sitä kautta saanut. Kiitos kaikille kanssabloggaajille! Olen oppinut paljon ja tajunnut, kuinka paljon on vielä opittavaa. En tiedä kuitenkaan, haluanko edes “tajuta” ja oppia somen tekemistä. Ei, haluan oppia lisää inspiroimisesta, innostaa lukijoita leikin pariin, tarjota joskus lohduttava sana vanhemmuuden soissa rypeville. Olla ja elää, tallentaa tämä hetki. Sitä minä haluan. Kirjoittaa ja kirjoittaa.

Saan aika usein kyselyjä jostain tietystä lelusta tai jutusta, joka näkyy instassa. Moni on kysynyt multa neuvoa vaikka jonkun vaatekoon suhteen tai mitä suosittelisin asiasta X. Tää on yllättänyt! Oon saanut kivaa palautetta leikkivinkeistä ja esim. mun miehen kaverit, joilla on lapsia on kehunu mun blogia! Aika hauska! Mun on pakko vielä kirjoittaa tähän muutaman palautteen, joita olen saanut lukijoilta;

“Hei, löysin sinut blogisi kautta, kun etsin lapsille suunnattuja kivoja kirjoja luettavaksi. Arvostelut kirjoista helpottaa todella paljon valintaa. Kiva löytää sinut myös Instasta, niin muistan seurailla muita kiinnostavia juttuja. Olet inspiroiva!”

“Pakko sanoo, että sun blogi + instateemat on ihan superlaadukkaita! Tosi raikasta ja fiksua sisältöä!”

Bloggaajakollegani Äijä-Äiti kirjoitti niin kauniisti blogissaan kauniin esittelyn: “Lämminhenkisesti kirjoitetusta blogista löytyy hauskojen leikki- ja askarteluvinkkien lisäksi myös pohdintaa äitiydestä ja vanhemmuudesta.” Hän lisäsi vielä, että “Sun blogissa käsitellään helpostilähestyttäviä lapsiarjen aiheita käsienpesusta arkiruokaan. Erityisesti tykkään leikkivinkeistä – oma ammattitaito hyötykäyttöön!”

Haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, jotka ovat rohkeasti tarttuneet mun ehdotuksiin. Haluan kiittää sinua! Heitä kommenttiboksiin viestiä, kuka siellä ruudun takana oikein on! Olisi kiva kuulla teistä lisää 🙂 En tiedä vielä, miten juhlisin blogisynttäreitä mutta mokkapalat kuulostaa hyvältä idealta!? Jos olisi rahaa, ostaisin jonkun hienon tilauskakun! Näin hoitovapaalaisena taidan päätyä kuitenkin omiin leipomuksiini..

Terveisin, Heini <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatuksia vanhenemisesta

23 helmikuun, 2021

Hybridivanhemmuus

28 helmikuun, 2021