Arki

Luonnonkosmetiikkaa ihonhoitoon taaperolle

Kaupallinen yhteistyö Skincity

Skincity on netin oma ihonhoitoklinikka sekä kosmetiikan verkkokauppa, joka myy ammattitason ihonhoitotuotteita sekä hoitavia meikkejä. Aikaisemmin olen tilannut Skincityltä vain itselleni tuotteita (mm. tätä MAKETHEMAKE-kosmetiikkaa) mutta nyt iskin silmäni lasten tuotesarjoihin. Mimmin iho kaipaa jatkuvaa hoivaa ja esimerkiksi kylpyöljyä kuluu meillä runsain mitoin. Siksi kirjoitin Skincityn kosmetologille ja kyselin vähän vinkkejä, mitkä tuotteet sopisivat taaperollemme?

Skincityn asiakaspalvelu koostuu ainoastaan koulutetuista kosmetologeista, joita voi konsultoida ilmaiseksi chatissä, puhelimitse tai sähköpostitse. Kyselin, olisiko valikoimassa luonnonkosmetiikkaa lapsen herkälle iholle ja heti löytyi sopiva tuotesarja. Kosmetologeille voi aina laittaa lisäkysymyksiä ja tiedustella vaihtoehtoja. Palvelu, laatu ja ammattitaito näkyy Skincityn kaikessa tekemisessä. Kun kyselin aurinkosuojasta, sain suositukset taaperolle sopivista tuotteista. Maria Äkerbergin tuotteet ovat tarkkaan tutkittuja ja tämä ruotsalainen merkki on luotettava pitkänlinjan ihonhoitosarja.

En häpeä ollenkaan sitä, että osa syy tilata Skincityltä on söpöt Signature-paketit sekä Kokeshi-nuket, jotka voi valita halutessaan mukaan tuotenäytteiden lisäksi. Näistä näytteistä olen löytänyt aikoinaan mm. nykyisen Primer-voiteeni, jota en ehkä olisi muuten tullut kokeilleeksi. Näen jo sieluni silmin, kuinka Mimmi adoptoi nämä Kokeshit jonain päivänä nukkekotiinsa.

On myös se aika vuodesta, kun on aika huolehtia pienten aurinkosuoja kuntoon. Jo helmi- maaliskuussa aloin käyttää oikein häikäisevillä säillä Mimmillä aurinkosuojaan poskipäissä. Lumi heijastaa auringonvaloa yllättävän paljon ja vaikka UV-säteily on heikkoa, lumi moninkertaistaa sen. Vaikka ajatuksena olisikin suojata lapsen hipiää auringolta vaatteilla, on alueita, joihin hatut, aurinkolasit ja hihat eivät yletä. Laitan kesäisin Mimmille aurinkorasvaa erityisen huolellisesti kämmeniin.

Erityisen paljon tykästyin tuohon Protecting Oil Outdoor-voiteeseen, jota aloin hieroa taaperon nassuun heti, kun sain purkin kevättalvella käsiini. Öljy suojaa tuulelta ja viimalta niitä kasvojen alueita, jotka olivat kaikesta toppauksesta ja neulevaatteista huolimatta näkösällä. Toinen uusi tuote, jota en ollut aiemmin kokeillut oli tämä aurinkosuojaöljy, joka suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä. Sitä voidaan käyttää kasvoilla ja vartalolla. Tuote ei sisällä kemiallisia UV-filttereitä tai nanopartikkeleita. Aurinkosuojakerroin siinä oli vain SPF15 mutta vaatteiden kanssa ja kevättalvella se riittänee hyvin.

Siskoni kertoi, että tutkimusten mukaan yksi yleisimpiä alueita ihosyövässä ovat korvalehtien yläosat. Miettikää! Vaikka lapsella olisi lippis, korvat jäävät helposti suojaamatta ja sekä lapsilla, että aikuisilla aurinkosuojan käyttäminen ehkäisee ihon palamista. Muistakaa siis suojata myös korvat!

Nämä kolme ovat olleet meillä kylpy- ja suihkuhetkissä mukana. Mimmi tykkää edelleen kylpeä ja viihtyy kylvyssä pitkään. Hän leikkii kylvyssä oikeasti vaikka 45 minuuttia, jos oikein innostuu! Siksi tykkään aina laittaa kylpyveteen vähintään suojaavaa öljyä. Baby Bath kylpyvaahto ei ollut mitenkään supervaahtoavaa, tuoksu oli miedosti kehäkukkamainen ja mikä tärkeintä, taaperon iho ei juurikaan kaivannut kylvyn jälkeen niin paljon rasvausta kuin yleensä.

Baby Oil sopii muuten loistavasti vauvahierontaan, jos tykkää sellaista harrastaa. Huhu kertoo, että se sopii myös aikuiselle meikinpoistoon ja odottavalle äidille vatsanahan öljyämiseen, niinkuin myös nämä muut luonnonkosmetiikan tuotteet. Baby Wash on ollut käytössä hiustenpesussa ja suihkussa. Siinäkin oli mieto tuoksu, sellainen hennon kukkainen, luonnehtisin sitä “aidon kukan tuoksuksi”. Luulen, että jos ei halua käyttää saippuaa ihan pienen vauvan käsienpesussa, tämä olisi myös siihen hyvä vaihtoehto.

Mun suosikki tuotteita oli Baby Care-suojavoide, jonka jälleen kerran omin myös omaan ihonhoitooni mukaan. Mun kynsinauhat nyt vaan sattuvat tykkäämään hemmottelusta! Olen hieronut tätä Mimmin poskiin, jos ne ovat tuntuneet kuivilta sekä sellaisiin ihottumakohtiin, joissa Mimmillä on ollut tavallista kuivempia läikkiä. Nyt itseasiassa Mimmin iho onkin voinut paljon paremmin mutta pakkanen ja tuuli tekevät edelleen tuhojaan poskille. Taapero on tykännyt myös itse laittaa rasvoja käsiin ja olen näin yrittänyt tehdä rasvaushetkestä hieman hauskemman. Baby care voide sisältää mehiläisvahaa, joten sitä suositellaan käytettäväksi vain parin viikon kuureissa, ettei iho pääse liikaa tottumaan siihen.

Skincity toimii kaikkien valikoimassaan olevien merkkien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Maria Åkerberg on yksi Skincityn erikoisuuksista, joita ei kovin monesta paikasta saa. Maria Åkerberg on luonnonkosmetiikkasarja, jonka valmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia kasviöljyjä. Kaikki tuotteiden värit ja tuoksut ovat uutettu eteerisistä öljyistä ja kasviuutteista, käytännössä siis tuotteiden väri ja koostumus saattaa vaihdella vaikkapa vuodenajan mukaan.

Maria Åkerbergin tuotteista on Skincityllä isommat koot sekä matkaversiot. Jos olet siis epävarma, sopiiko tuote lapsesi iholle, kannattaa tilata nuo pienemmät matkakoot. 30ml pakkaukset sopivat hyvin vaikka mökille, isovanhempien luokse, kesän retkiin veneellä tai asuntoautoon tai saunareissuille ja ne ovat mielestäni niin edullisia, että kannattaa ehdottomasti kokeilla. Kylpytuotteissa pienemmissä pulloissa on 125ml ja isommissa 250ml, joten niistä riittää pidemmäksikin aikaa.

Muuten, Skincityllä on nettisivuillaan myös kätevä ilmainen ihotesti, jos haluat selvittää oman ihotyyppisi. Ihotestin perusteella kosmetologit valitsevat ihonhoitotuotteita, jotka sopivat sinulle ja halutessasi voit lunastaa ne. Näin vältyt hutiostoilta ja voit rajata valikoimaa, jos haluat käyttää esimerkiksi vain luonnonkosmetiikkaa. Skincityllä toimitus on AINA ilmainen ja nyt poikkeustilanteen aikana netistä ostaminen on helppo vaihtoehto.

Skincitylla on muuten loistava kampanja meneillään; Maria Åkerbergin tuotteet ovat muuten tällä hetkellä 20% alennuksella! Eli kaikki kuvissa näkyvät ihonhoitotuotteet edullisesti. (Ei koske tuotesettejä tai lahjapakkauksia)

terveisin Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

"En osaa leikkiä lapseni kanssa"

23 maaliskuun, 2021