Lastenvaatteet

Kotimainen lastenvaatehelmi

Mainos Minicoo design

Olen saanut olla nyt pari kuukautta Minicoon brändilähettiläänä. Kiitos tästä mahdollisuudesta!

Olen ennenkin hehkuttanut kotimaisten pienompelijoiden puolesta, sillä monien tuotanto erät ovat pieniä, yrittäjät usein perheenäitejä, jotka todella tuntevat lasten tarpeet ja vaatteita ommellaan myös tilauksesta (sen ekologisempaa vaatetuotantoa en keksi!)

Minicoon laatu on osoittautunut hyväksi. Mielestäni vaatetta ei voi “arvostella” ennen kuin se on käynyt useamman kerran pesussa ja siinä on ollut vähintään yksi mustikkatahra (mikä tapahtuu meillä hyvin nopeasti, sillä Lyyli rakastaa mustikoita!) Suomessa ommellut vaatteet ovat nykyään harvinaisuus. Arvostan kotimaista työtä ja koska ostan nykyään uusia vaatteita paljon paljon vähemmän, haluan valita laatua ja maksan siitä, että vaatteen tekijä saa siitä aidon korvauksen.

Mimmi ja Lyyli ovat tykästyneet joutsen ja yksisarviskuosiin kovasti. Sinänsä tämä ei yllättänyt, ovathan ne älyttömän nättejä. Kuosit ja värit sopivat mun mielestä tosi hyvin kevääseen ja hempeät pastellivärit ovat mun mieleen. Toi laamapaita oli jotain niin älyttömän suloista, etten voinut olla ostamatta sitä.

Vinkkaan myös ensi kesää varten outlet-osion, jossa on ihan mielettömän ihania hedelmäkuoseja ensi kesäksi! Suosittelen lämpimästi ennakoimaan 🧡 Merinot oli nyt alessa ja mun koodi voimassa vielä pari päivää (heininleikit23 saat -15%)

Ainoa huono puoli on, että koko valikoimaa ei riitä tällä hetkellä koululaisille asti. Minicoo onkin selkeästi päiväkoti-ikäisten vaatemerkki, mikä toisaalta mahdollistaa kuosit, jotka miellyttävät pieniä lapsia. Koululaisilla onkin kuulemma ihan omanlainen vaatemaku, joten tämä on sinänsä järkevää.

Ootko tutustunut Minicoon vaatteisiin?

Terkuin, Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bergamo lasten kanssa

9 tammikuun, 2024